Móricz-sorozat a Kossuth Kiadónál

Úgy látszik, a Kossuth Kiadó nem sokáig ül a babérjain, hiszen nemrég ért véget a Gárdonyi sorozatuk, most pedig Móricz Zsigmond műveiből állítottak össze egy 26 részes válogatást.
Érdekes, hogy pénteken voltam az újságosnál, de annyira nem figyeltem a könyves polcokat, különben már akkor hírül adtam volna.


2-án jelent meg az első kötet, a Sárarany (amit milyen jó, hogy beszereztem a nyári Alexandrás akcióban) 695 Ft-os bevezető áron. A következő 9-én jelenik meg 1590 Ft-os áron, majd kéthetente érkezik a következő. Minden további fontos információ a képre kattintva olvasható.
Ugye, ez is milyen szép? Markéta, mit szólsz? :)

3 hozzászólás

  1. Épp sütés közben hallottam a rádióban, hogy most Móricz kerül sorra :) Gárdonyit szívesen gyűjtöttem volna, remélem egyszer lesz belőle akció és akkor beszerzek párat, mert nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  2. Nagyobb lakást nem adnak ehhez a sok jó sorozathoz? Már Gárdonyit sem kezdtem el gyűjteni, mert nincs hová tenni. :-( Most meg Móricz... hmmm... vérzik a szívem.

    VálaszTörlés
  3. Nikkincs, a Líránál láttam párat az előrendelhető könyvek közt :).

    OlvasóMókus, azt sajnos nem adnak, de még egy polcot sem, csak negyedéves újságelőfizetést lehet az előfizetőknek választani. Tegnap nyugtattam meg a családot, hogy ezt nem fogom gyűjteni :D. Pedig tényleg szép.

    VálaszTörlés