Vers teával és Kulka Jánossal

Egy hozzám hasonló versimádó mindenre vevő, aminek köze van a versekhez. Ezzel nem mondtam újat senkinek. Amikor 2011 decemberében az Omnia is egy-egy verset kapcsolt a reklámjához, alig vártam a reklámblokkot, hogy hátha ez is lesz. Aztán eltűnt. Sajnos.
És most a Lipton kapcsolta össze a lírát és a teát, ráadásul nem is akárhogyan. Amikor ma délután felfedeztem winrudi blogjában a hírt, rögtön megnéztem és eldöntöttem, hogy utánozó majom ide, utánozó majom oda, de ezt nekem is meg kell osztanom. Szánjon rá Mindenki néhány percet, mert ez egyszerűen gyönyörű. Napokig be sem kapcsolom a tévét, de mostantól, amikor a távirányító után nyúlok, ismét várni fogom a reklámokat, hátha...
Bocsánat, Kedves Látogató, de a blogger elnyelte a hozzászólásokat, így újat sem lehet írni a bejegyzéshez. A Youtube-ról pedig sajnos a videókat is eltávolították.





Készült egy kisfilm Schell Judittal is:

6 hozzászólás

  1. A Kulkás nagyon tetszik! :) Nagyon szép a vers is és az ő hangján meg főleg! :)
    S.J. málnaszörpöt öntött a teába?? Az finom? :D

    VálaszTörlés
  2. Ezzel bearanyoztad a mai reggelem, köszönöm! Mindkét színészt alapból nagyon szeretem, de most Kulka szavait többször meg fogom hallgatni. Végre, hogy vannak ilyen reklámok is (az Omniásat is szerettem).
    A málnaszörpös teát pedig kipróbálom majd én is :)

    VálaszTörlés
  3. Hangyák futkostak fel alá a hátamon. Ráadásul ilyen pohárból iszom én is a teámat.
    Remek felfedezés, köszönöm én is, hogy megosztottad velünk!

    VálaszTörlés
  4. Annyira örülök, hogy Nektek is tetszik! :)

    Dóri: igen, málnaszörpöt önt bele, és nem lehet rossz. Ki kell próbálni ;).

    Nikkincs: tegnap vártam az m1-en, de nem volt. Nem tudom, hogy a tévében adják-e már vagy csak a Youtube-on van fent. Reméljük, hogy lesznek is még ilyen reklámok.

    Susannicon: micsoda véletlen ;). Igazán nincs mit, mindig jó ilyenekre bukkanni ;).

    VálaszTörlés
  5. Kulka hangja fantasztikus.

    VálaszTörlés